Recente projecten
ESTEC;

ESA vacuumkamerHet ontwikkelen van een caloriemeter. Een turn-key systeem waarmee de thermische eigenschappen van een mylar deken gekarakteriseerd kunnen worden. Mylar wordt om satellieten gewikkeld om thermisch effecten te minimaliseren en te stabiliseren. In een vacuümkamer wordt een tweetal Mylar dekens tussen 3 platen geklemd, waarbij de bovenste en de onderste plaat gekoeld en verwarmd kunnen worden, in de middelste plaat zijn de meetelementen opgenomen om de temperatuur nauwkeurig te kunnen meten.
meer info.

Optics11;

Ontwikkel piumaHet ontwikkelen van een nano indenter (Piuma) van functioneel prototype tot serieproduct. De Piuma is een instrument om de mechanische eigenschappen (Young’s modulus) van weefsel te meten. De Piuma wordt toegepast in de regeneratieve geneeskunde en sample-classificatie.
meer info.

Esaote Benelux;

Esaote Benelux vacuumkamerOntwikkeling van een vacuümkamer om gietproducten te ontluchten. Hierdoor worden gietinsluitsels (lucht) in het product tot een minimum beperkt. Dit is nodig om de hoge kwaliteit van de echoapparatuur te kunnen waarborgen.
meer info.

TU Delft;

TU Delft vacuumsysteemOpdracht: Om grafeen in een gecontroleerde vacuümomgeving te kunnen laten groeien is door de TU Delft een vacuümsysteem ontwikkeld. Onderdeel van dit vacuümsysteem is een kwartsbuis die in een oven tot 1200 °C zal worden verwarmd. De opdracht is een watergekoelde koppeling te ontwerpen waarmee de kwartsbuis dicht aan het vacuümsysteem
kan worden gekoppeld.
meer info.

Andere referenties;

  

Onze filosofie:
DeRoovers B.V.

Oosteinde 34
2361 HE Warmond

T: +31 252-867604
E: info@deroovers.nl