De Standaard in Maatwerk!

Vacuumkamer en -systemen

Een vacuüm is een ruimte zonder materie en zonder druk. Vacuüm wordt steeds vaker toegepast bij o.a. vervoerssimulatie, het ontluchten van produkten, het aanbrengen van coatings, laboratoriumonderzoek, analyses tot aan geavanceerde ruimtevaarttesten. Een goede en kwalitatieve vacuümkamer is daarbij zeer belangrijk voor de prestaties, resultaten en werking van uw apparatuur.

Een vacuumkamer is slechts één onderdeel. Wij bieden en leveren turn-key systemen. Daarbij moet u denken aan framework, vacuumpompen, lektesters, sensors, vacuumkleppen, besturingssoftware en -systemen en meer. Bij ons bent u aan het goede adres of het nu gaat om laag vacuüm, hoog vacuüm (HV) of ultra hoog vacuüm (UHV).

Waarom een vacuümkamer van DeRoovers?

Wij hebben uitgebreide kennis en ervaring op gebied van vacuüm(-systemen). Vanuit een standaardsysteem kunnen wij uw systeem opbouwen en dat bespaart niet alleen kosten, maar ook tijd. Onze R&D afdeling bestaat uit mensen met een passie en die het een uitdaging vinden om het systeem voor u te ontwikkelen. Op technisch vlak kunnen wij alles invullen, maar wij weten als geen ander het project ook nog eens snel, flexibel en binnen budget op te leveren zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

Standaard vacuümkamer

Nieuwsgiering wat wij voor u kunnen ontwikkelen? Neem gerust contact op. Wij gaan graag het gesprek met u aan om te kijken of wij iets voor u kunnen betekenen.

Behoefte aan meer informatie of een afspraak?
Neem gerust contact met ons op
+31 (0)252 - 867 604
info@deroovers.nl